Program


JazzLab Orchestra: Quintessence (CA)

JazzLab Orchestra: Quintessence (CA)

A nyolc zenészből álló, montreali székhelyű Jazzlab Orchestra idén ünnepli fennállásának tizenötödik évfordulóját.

JazzLab Orchestra: Quintessence (CA)

Közreműködik:

    Samuel Blais - szaxofon
    Mario Allard - szaxofon
    Alex Francoeur - szaxofon
    Jacques Kuba Seguin - trombita
    Thomas Morelli - harsona
    Félix Stüssi - zongora
    Alain Bédard - nagybőgő
    Louis -Vincent Hamel - dob

A nyolc zenészből álló, montreali székhelyű Jazzlab Orchestra idén ünnepli fennállásának tizenötödik évfordulóját. Ez a művészi kollektíva – tagjai között mindig is a montreali jazz szcéna vezető figuráival – számos projektet alkotott az évek során. Hat albummal és világszerte több mint 250 koncerttel a hátuk mögött idén elkészítették legfrissebb, Quintessence című új albumukat, melynek zenéjét Félix Stüssi zeneszerző és zongorista komponálta.

„Alain Bédard bőgős – egyben az Effendi Records alapítója – 15 évvel ezelőtt hozta létre a Jazzlab Orchestrát. A jeles évforduló alkalmából a kiemelkedő zongorista, Félix Stüssi kilenc kompozíciót írt, amelyek a zenekar pályájának lényeges pontjait ragadják meg. Montreal és Québec jazz-életének egyik kulcsszereplőjeként az évek óta kiemelkedő kompozíciókkal jeleskedő Jazzlab igencsak pezsdítő jazzel állt elő, mely a legjobb ízléssel idézi az Art Blakey Jazz-Messengerst az 50-60-as évekből, vagy a modernizmust. Alain Bédard és tettestársai, ahogyan a nevük is mutatja, igazi ötlet-laboratóriumot üzemeltetnek, a legmesszemenőbb eredményekkel. A Quintessence merész kompozíciókat vonultat fel, nagyszerű zenészekkel – öröm hallgatni!”
Christophe Rodriguez, CDJAZZ

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánló


Kreatív, látványos és élvezetes interaktív kiállítás gyerekeknek és családoknak Budapest szívében, a Király…

A Szépség és a Szörnyeteg a Disney egyik legsikeresebb, legelbűvölőbb meséje, az első…