Program


JazzBazár - "Egy kis nyár, egy kis holdfény..." - A Borbély Műhely és Tompos Kátya jazzkoncertje

JazzBazár - "Egy kis nyár, egy kis holdfény..." - A Borbély Műhely és Tompos Kátya jazzkoncertje

Az Artisjus, eMeRTON, Lovagkereszt, Szabó Gábor és Liszt-díjas, a Vujicsics együttes tagjaként Kossuth-díjat is elnyert Borbély Mihály hazánk egyik legsokoldalúbb multiinstrumentalistája, aki ugyanúgy felbukkanhat autentikus népzenei, jazz vagy kortárs zenei produkciók szólistájaként. Kompozícióit jeles kamaraegyüttesek és szimfonikus zenekarok szólaltatják meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 13. péntek, 20:00

Számtalan lemezfelvételen közreműködött. Idehaza, Európa szerte, az USA-ban, Mexikóban és Ausztráliában is koncertezett, valamint nagy fesztiválokon szerepelt a legkülönbözőbb műfajok jeles hazai és külföldi képviselőivel. Horváth Balázs és a Junior Príma–díjas Tálas Áron a Borbély Műhely ritmusszekciójának biztos tagjai, mindketten a hazai jazzélet kiemelkedő muzsikusai, a The Qualitons frontembereként is ismert G. Szabó Hunor pedig 2018 januárjában csatlakozott a zenekarhoz. Az eMeRTon díjas zenekarnak öt albuma jelent meg a rangos BMC kiadó gondozásában, amelyek közül kettő (Meselia Hill, Gyere hozzám estére) a tekintélyes hazai szaklap, a Gramofon kritikusi szavazásán elnyerte „Az év magyar jazzlemeze“ díjat.

A Junior Príma és Jászai-díjas Tompos Kátya igen fiatalon került a hazai színésztársadalom élvonalába. Színházi és filmszerepei mellett két szólólemeze is megjelent, a Keresztül Európán (2013) és a Holdjárat (2017) egyaránt bizonyítják kimagasló zenei tehetségét. A népszerű énekes-, színésznő magabiztosan kalandozik a különféle zenei műfajok világában, koncertjei mindig rendkívüli élményt jelentenek zenészkollégái és a közönség számára egyaránt.

Ezen az estén, a Borbély Műhely zenészeinek és csodás hangú vendégének nyáresti koncertjén régi magyar slágerek feldolgozásai és jazz örökzöldek mellett különleges balkáni dallamok is felcsendülnek.

Közreműködők:
Borbély Mihály – fúvós hangszerek
Horváth Balázs – bőgő
Tálas Áron – zongora
G. Szabó Hunor – dob
Vendég: Tompos Kátya – ének

Esőhelyszín: Rendezvényterem

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Várkert Bazár legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Várkert Bazár az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével vár.  

A Várkert Bazár fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja. Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség.

Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről Várkert Bazár közleményt ad ki.

Ajánlatunk


Bartos Erika nagysikerű mesesorozatának epizódjaiból Nagy Orsolya készít színházunk számára színpadi forgatókönyvet. Az óvodás korú nézőinknek szánt előadást a Kolibri Fészekben Andrusko Marcella rendezi.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!