Program


Jazzbarátok köre: Kunst

Jazzbarátok köre: Kunst

A Kunst egy részben debreceni formáció, amely kevesebb, mint egy éve alakult.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 20. kedd, 19:30

A Berlinből Debrecenbe költöző Mészáros Ádám (JÜ, korábban Péterfy Bori & Love Band, Erik Sumo Band) alapította budapesti zenésztársaival. A zajos, improvizatív, jazz-közeli dalok egyszerre elevenítik meg John Coltrane és Jimi Hendrix szellemét is, a végeredmény mégis könnyen befogadható, ugyanis elég szellős marad minden dal.

A tagok:
Mészáros Ádám – gitár
Kovács Gergely – dob
Vereb Szabolcs - szaxofon, elektronika
Kapusi Viktor - szaxofon

Időpont: 2018. november 20. kedd
Kapunyitás: 19:30
Kunst - koncertkezdés: 20:00

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!