Program


j(A)zz! - FAZIOLI Nights - David Helbock playing John Williams

j(A)zz! - FAZIOLI Nights - David Helbock playing John Williams

David Helbock legfrissebb programjában az olyan nagysikerű filmek zenéi, mint az Indiana Jones, a Harry Potter, a Cápa, vagy a Schindler listája, a lényegükre redukálódnak és a zongorista egyéni, kreatív szóló-hangszerelései révén egészen új fényben ragyognak fel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 30. csütörtök, 20:00

j(A)zz! | FAZIOLI Estek | David Helbock playing John Williams (AT)

Közreműködik:
David Helbock - zongora

A világhírű svájci montreux-i jazzfesztivál szólózongora-versenyének két díja plusz közönségdíja, a lemezeiről, illetve különböző projektjeinek a világ szinte minden táját érintő turnéiról írt számtalan lelkes, nemzetközi kritika kétséget kizáróan bizonyítják, hogy a kis osztrák faluból, Koblachból származó David Helbock komoly nemzetközi karriert mondhat magáénak. A zongorista 2016 óta a közismert német jazz-kiadó, az ACT exkluzív művésze, aki mindkét ott megjelent lemezének anyagát – Into the Mystic (2016) és Tour d'Horizon (2018) – az Opusban is nagy sikerrel mutatta be azon frissiben, így érthető a felfokozott várakozás a 2019 augusztusában kiadott legfrissebb, Playing John Williams címet viselő szólólemezének bemutatása előtt.

A Playing John Williams – Helbock negyedik szólózongora albuma az Emotions (2003), Time (2007) és Purple (2012) után – minden idők egyik leghíresebb filmzeneszerzője, a Steven Spielberg majd mindegyik bombasikerének zenéjét jegyző John Williams zenéjét állítja középpontjába. A lemezzel Helbock szervesen kapcsolódik két korábbi projektjéhez is: már a 2012-ben a Traumtonnál kiadott – a legendás popművész, Prince kompozícióira épülő – Purple című szólóalbumán sikerült egyedülálló és kreatív módon a szólózongora nyelvére formálnia és redukálnia a popkultúrát, míg a 2016-os Into the Mystic triólemezén különböző mitológiákból vett misztikus történetek szerepeltek, és itt már John Williams zenéjét is érintették a Csillagok háborújából vett klasszikus téma feldolgozása révén.

David Helbock legfrissebb programjában az olyan nagysikerű filmek zenéi, mint az Indiana Jones, a Harry Potter, a Cápa, vagy a Schindler listája, a lényegükre redukálódnak és a zongorista egyéni, kreatív szóló-hangszerelései révén egészen új fényben ragyognak fel.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!