Program


j(A)zz! - Exit Universe

j(A)zz! - Exit Universe

Mi marad, ha véget ér egy szerelem? Susana Sawoff és Raphael Meinhart számára a válasz: a zene. Művészként újjáegyesülve létrehozták az EXIT UNIVERSE duót, s bemutatkozó lemezük, a Because the World is Round (Mivel a világ kerek), kettejük egyedülálló szimbiózisát bizonyítja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 8. szombat, 20:00

j(A)zz! - Exit Universe

 Közreműködik:

    Susana Sawoff - ének, zongora
    Raphael Meinhart - marimba, vibrafon, drum pad, szintetizátor, ütőhangszerek, glockenspiel

Mi marad, ha véget ér egy szerelem? Susana Sawoff és Raphael Meinhart számára a válasz: a zene. Művészként újjáegyesülve létrehozták az EXIT UNIVERSE duót, s bemutatkozó lemezük, a Because the World is Round (Mivel a világ kerek), kettejük egyedülálló szimbiózisát bizonyítja. Az album tizenhárom dalának tökéletesen kiegyensúlyozott hangzásképeiben megindító intimitás és érzelmi mélység tárul fel. Zenéjük a jazz, az indie és a neoklasszikus között egyensúlyoz, Chilly Gonzales, Steve Reich és a Radiohead egyaránt eszünkbe juthat róla. A zongora, ének, vibrafon, marimba, drum-pad és a glockenspiel hangjaiból színpompás hangzást szőve játszi könnyedséggel alkotják meg dalaikat, melyek előbb elvarázsolnak, hogy aztán makacsul megmaradjanak bennünk.

Raphael Meinhart és Susana Sawoff: ők ketten együtt az EXIT UNIVERSE. Valaha magánemberként alkottak párt, most pedig zenéjükkel igazolják a régi bölcsességet: az ellentétek vonzzák egymást. Raphael a lakonikus avantgárd zenész, Susana pedig a megragadó, ösztönös hang. Előbbi akadémiai végzettségű vibrafonos, míg utóbbi autodidakta zongorista. Albumukon a vibrafon éteri finomsága találkozik a zongora sötét melankóliájával. A Because the World is Round lemezzel az EXIT UNIVERSE nem kevesebbet ünnepel, mint mindannak a szépségét, ami véges – még akkor is, ha Susana és Raphael a dolgok elmúlását tánccal és költői szépségű játékkal ünnepli. Egy kritikusa egyszer így írt Susanáról: „Amikor ez a hölgy énekel, felkel a nap”. Az elfogyó délután utolsó napsugarainak megmagyarázhatatlan, keserédes pillanatai egyben az új nap beköszöntét is hirdetik. Keresve sem találnánk ennél alkalmasabb zenét e varázslat megünneplésére.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!