Program


JAZZ + AZ

JAZZ + AZ

A Jazz+Az a magyar popzene egyik rövid életű, ám annál sikeresebb formációja. Összesen két albumuk és egy remixlemezük jelent meg. Sikereik csúcsán, 2000-ben bejelentették a feloszlásukat, 2020-ban azonban visszatértek. A VeszprémFesten most ismét közönség elé állnak: felcsendülnek a nagy slágerek, és kinyílik Geszti szövegládája..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 18. szerda, 21:00

JAZZ+AZ  - Helyszín: História Kert, esőhelyszín: Veszprém Aréna

A Jazz+Az a magyar popzene egyik rövid életű, ám annál sikeresebb formációja. Geszti Péter és Dés László alapította 1997-ben, amikor a Miniszter félreléphez írtak dalokat és elhatározták, hogy csinálnak egy zenés filmet, amelynek része lesz az új zenekar is. A szerzőpáros három kivételes énekesnőt, Kozma Orsit, Váczi Esztert és Behumi Dórit kért fel a produkcióhoz. 

Összesen két albumuk és egy remixlemezük jelent meg. Sikereik csúcsán, 2000-ben bejelentették a feloszlásukat, pályafutásukat búcsúkoncerttel zárták, melyet a Kisstadionban adtak. A búcsúkoncert 20. évfordulójának apropóján 2020. januárjában újra színpadra léptek és az Arénában zajos sikert aratva teltház előtt adták elő pályafutásuk legjobb  dalait. 

A VeszprémFesten újra visszatérnek, felcsendülnek a nagy slágerek, és kinyílik Geszti szövegládája...

A jegy megvásárlója tudomásul veszi, hogy a jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint a VeszprémFest programjai csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogathatóak és kijelenti, hogy érvényes védettségi igazolványát és személyi igazolványát belépéskor ellenőrzésre bemutatja. Védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet nem áll módunkban visszaváltani.

Ajánlatunk


Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!