Program


Jászai Mari - Monodráma (SZ)
4

Jászai Mari - Monodráma (SZ)

„Ne nevezzenek el rólam teret! Mi vagyok én, hogy utcanév legyek, pláne tér, vagy egy villamosmegálló?! ... Ablakából a Duna folyását szerette nézni naphosszat, és sokat jelentett számára az ottani környék, amit ma Jászai Mari térnek nevezünk…”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 23. szombat, 19:30

Jászai Mari - Monodráma

„Ne nevezzenek el rólam teret! Színházat meg aztán végképp ne! Mi vagyok én, hogy utcanév legyek, pláne tér, vagy egy villamosmegálló?! Hogy aztán valami aktuális ember parány még ideje korán rájöjjön, hogy én nem vagyok elég aktuális, és ne maradjon belőlem más, mint egy vörössel áthúzott csík valami pléh lemezen! És miért? Lakásának ablakából a Duna folyását szerette nézni naphosszat, és nagyon sokat jelentett számára az ottani környék, amit ma Jászai Mari térnek nevezünk…”

Író: Sediánszky Nóra
Játéktér: Paseczki Zsolt, Menszátor Héresz Attila

Rendezte és előadja: Menszátor Héresz Attila

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!