Program


János vitéz

János vitéz

A János vitéz című családi előadás a paraszti sorból huszárrá vált Jancsi mesés kalandjait mutatja be lovas üldözésekkel, nagy harcokkal, illetve fergeteges látványelemekkel, különleges zenei virtuozitással, amelyekkel együtt egyedülálló élményt nyújtanak a közönség számára.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 2. vasárnap, 15:00

János vitéz

A János vitéz című családi előadás a paraszti sorból huszárrá vált Jancsi mesés kalandjait mutatja be lovas üldözésekkel, nagy harcokkal, illetve fergeteges látványelemekkel, különleges zenei virtuozitással, amelyekkel együtt egyedülálló élményt nyújtanak a közönség számára.

A szórakozás garantált, kiváló énekeseink és lovasaink közreműködésével minőségi költészet, magas színvonalú muzsika és szemet gyönyörködtető látvány várja majd a nézőket. Minden generációnak bátran ajánljuk, hiszen a veretes huszárruhába öltöztetett János vitéz gurája megdobogtatja az ember szívét, mert valahol, mély gyökerekből fakadva a belénk kódolt történelmünk tör a felszínre.


Szereposztás:
Kukorica Jancsi: Pintér Tibor
Bagó: Dancs Jani
Iluska: Ilyés Jeni
Banya: Papadimitriu Athina
Strázsamester: Mohácsi Márk
Bartolo, csősz: Gazdik Dávid
Király: Bencze Sándor
Királylány: Pápai Kíra

tánckarvezető: Kárai Borbála
technikai vezető: Bódi Csaba

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!