Program


Izeg-mozog: A KL Színház babaszínházi előadása

Izeg-mozog: A KL Színház babaszínházi előadása

A KL Színház babaszínházi előadása ezúttal a Kikötőben varázsolja el a legkisebbeket Markó-Valentyik Anna bábművész tolmácsolásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 2. szombat, 10:00

Izeg-mozog - A KL Színház babaszínházi előadása

Hangok, zajok, ízek, szagok, fények, színek, formák, felületek, tárgyak, gépek, élőlények. Feküdni, megfordulni, tapogatni, kúszni, mászni, lábra állni, tipegni, lépni, járni, futni, ugrálni, forogni. Enni, inni, aludni, figyelni, tanulni, beszélni.

A KL Színház babaszínházi előadása ezúttal a Kikötőben varázsolja el a legkisebbeket Markó-Valentyik Anna bábművész tolmácsolásában.

„Markó-Valentyik Anna igen figyelemreméltó egyszemélyes produkciója, az Izeg-mozog varázslatos csecsemővilágot teremt.”
(Stuber Andrea, Spiritusz)

„Az Izeg-mozog arról szól, hogy egy zárt térből és testhelyzetből hogyan nyílik ki a test, hogyan eszmél rá a térre, hogyan mozdul meg benne, hogyan jön rá, hogy mi mire való és mire nem, és hogy mit lehet csinálni a tárgyakkal, amik körülveszik. Az a folyamat jelenik meg benne, ahogy egy kisbaba megismeri a világot, a gyerekek reakcióiból pedig az derül ki, hogy értik, mi történik a színpadon.”  (Puskás Panni, Revizor)

Az előadást 0-4 éves korig ajánljuk!
Az előadás időtartama 20 perc, amit 20 perc közös játék követ.
 
Alkotók
Koreográfus: Fejes Kitty
Díszlet: Horváth Márk, Markó-Valentyik Anna
Konzulens: Kocsis Rozi (Blattner-díjas)
Rendezte és játssza: Markó-Valentyik Anna

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!