Program


István, a király - rockopera keresztmetszet

István, a király - rockopera keresztmetszet

ISTVÁN, A KIRÁLY

rockopera – keresztmetszet

K O N C E R T V Á L T O Z A T

 

BOLDIZSÁR MIKLÓS EZREDFORDULÓ CÍMŰ DRÁMÁJA ALAPJÁN

 

Hat éve, ugyancsak a Zempléni Fesztivál keretében az István, a király rockoperával nyitotta meg kapuit a Fesztiválkatlan. Az akkori előadás főszerepét ugyanaz a Feke Pál énekelte, aki produkciós cégével a 2020/2021-es évadban nagyszabású turné keretében viszi el szerte az országba a mű koncertváltozatát.

 

Ez a látványos, modern megszólalású produkció a legnépszerűbb – a rockoperából is ismert – szólistákkal, a zenei szakma kiválóságaiból álló saját zenekarral, valamint a legprofesszionálisabb látvány- és animációtechnikával kerül színre. Az előadás tehát nem a jelmezekről, koreográfiáról és díszletekről szól, hanem egy látványt is bőségesen nyújtó koncertszerű megszólaltatásról.

 

Feke Pál mellett a főbb szerepekben Dolhai Attila, Herczeg Flóra, Simon Boglárka, Szomor GyörgySerbán Attila és Novák Péter lép színpadra.

 

Közreműködik:

Billentyű: Reviczky Balázs

Gitár: Polyák András

Gitár: Kristóf Martin

Basszusgitár: Köpönczei Dániel

Dob: Brandenburg Máté

 

Művészeti vezető & producer: Feke Pál

 

A 29. Zempléni Fesztivál és a Broadway Event közös szervezésében.

 

 

A magyar kormány tömegrendezvényekkel kapcsolatos döntése értelmében, az augusztus 15. előttre tervezett eseményeket nem lehet megtartani. Ez nagy mértékben érintette a Zempléni Fesztivál és a Tokaj Fesztiválkatlan 2020-as programjait is.

 

A 2020. augusztus 15-i előadásra vásárolt jegyek érvényesek az új időpontra! Amennyiben az új időpont bármi okból nem megfelelő, jegyét a vásárlás helyszínén visszaválthatja.*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánló


Pedro Almodóvar a film világába a musical alapjául szolgáló filmmel robbant be 1988-ban,…

színes, amerikai koncertfilm, 125 perc, 2021 eredeti nyelven

A Jazz+Az a magyar popzene egyik rövid életű, ám annál sikeresebb formációja. Összesen…