Program


INDIAI SWARMANDAL Koncert
2

INDIAI SWARMANDAL Koncert

A formáció 2024-ben alakult, melynek tagjai úgy döntöttek, közösen igyekeznek átadni a klasszikus indiai zene szépségeit és értékét. Behatóan foglalkoztak a múltban ezen izgalmas kultúra területeivel, illetve zenei nyelvezetével, éppen ezért számunkra is egy kimagasló lehetőség és öröm, hogy együtt is átélhetjük mindazt, amit az indiai zene hordoz magában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 19. péntek, 19:00

Ábrahám Sára 2018-tól az Amrita Sher-Gil Indiai Kulturális Központban kezdett megismerkedni a klasszikus indiai zenével és a tablával, Pandit Rajesh Gangani majd Dr. Chirayu Bole tabla-játékos vezetésével. Jelenleg két éve tanítványa Virágh Balázs pakhawaj-játékosnak. A Swarmandal formációban tanpurán kíséri zenésztársait.

Varga Ádám 11 éves korában édesapja indiai lemezeit hallgatva Ustad Alla Rakha tabla játéka valósággal sokkolta, innen datálódik a hangszer iránti rajongása de zenei tanulmányait klasszikus gitárral kezdte. A gitár sokáig elkísérte, megismerkedett a jazz alapjaival, később Jimi Hendrix hatására saját zenekart alapított.A tabla játék alapjait Szalai Pétertől tanulta, később az indiai követségen,indiai művész-tanárok segítségével képezte magát mint Rajesh Gangani,dr.Chirayu Bhole és Gulfam Sabri.

Raboczki Balázs Jazz-szaxofonos, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem elvégzése után számos formációban játszik. A jazz és a klasszikus indai zene közös vonásai, nyelvrendszerének hasonlósága és az improvizatív technikái, valamint a zene mélységének megélése különböző megközelítésekből mindig is foglalkoztatták, így 2020-ban úgy döntött, komolyabban kezd foglalkozni a bansuri hangszerrel. Toth Szabolcs sztárművész óráin sikerült megannyi tudásra szert tennie, illetve megismerkednie ezzel a nyelvvel, világgal és hangulattal.

Helyszíni parkolás biztosított

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ajánló


A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

A Vihar kapujában három alak áll: a Pap, a Favágó és a Koldus. Ide húzódtak be az eső elől. Látszólag…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!