Program


Incognito

Incognito

Az Incognito egy jazz / funk zenekar az Egyesült Királyságból.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 14. péntek, 20:00


Az együttes az angol „acid-jazz” mozgalom egyik úttörőjeként vált ismertté. Az Incognito 1979-es alakulása óta ad teltházas koncerteket egyedi és különleges hangzásvilágban megszólaló, igazi örömzenéjével. Jean-Paul "Bluey" Maunick a zenekar vezetője, énekese, gitárosa, zeneszerzője és lemezkiadója.
Az együttesben olyan előadók szerepeltek, mint Linda Muriel, Jocelyn Brown, Maysa Leak, Tony Momrelle, Imaani, Vanessa Haynes, Mo Brandis, Natalie Williams, Carleen Anderson, Pamela (PY) Anderson, Kelli Sae és Joy Malcolm.

Első önálló albumuk 1981-ben jelent meg Jazz Funk címmel, amit később 15 album követett. Legutóbbi 2014 júniusában jelent meg Amplified Soul címmel.
A dalszövegek mélyre szántóak, a zene felemelő, az előadás időtlen. Ez az a zenekar, amit mindenképpen látni kell élőben!

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Ajánló


Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!