Program


Imi, mondj egy verset! – Csuja Imre önálló estje

Imi, mondj egy verset! – Csuja Imre önálló estje

Csuja Imre verses estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 19. csütörtök, 19:00

Csuja Imrében a versekhez való kötődés még kisgyermekkorában alakult ki, nagymamája révén. „Úgy történt, hogy én nem jártam óvodába, a nagymamámmal pedig sok időt töltöttem akkoriban, neki volt az a jó értelemben vett mániája, hogy nekem már 4-5 éves koromtól verseket tanítson. Úgyhogy elég sok verset tudtam már azelőtt, hogy iskolába mentem volna, és ki is próbálhattam. Akkoriban ugyanis összejártak az emberek egymáshoz munka után estefelé, összegyűltek pletykálkodni, „tanyázni”, ahogy mondták, és amikor kifogytak a történetekből, pletykákból, akkor mindig mondták: Imi, mondj egy verset! Így alakult ki és innen ered az est címe is.”

A sokak által kedvelt színművész most elsősorban Terézváros közönségét kápráztatja el verstudásával, miközben egyedi hangulatot teremt. A műsorban József Attila, Kosztolányi Dezső, Ady Endre, Radnóti Miklós, Arany János versei hangzanak el, valamint Babits Mihály Jónás könyve.

 

 

Terézvárosi lakosoknak ingyenes!

Az előadás a terézvárosi önkormányzat és az Eötvös10 kultúra napi ajándéka a terézvárosiak számára.

A díjtalan belépésre jogosító regisztrációs lapok 2023. január 9-től munkanapokon 9.00-17.00 között igényelhetők kizárólag személyesen, terézvárosi lakcímkártya bemutatásával az Eötvös10 Művelődési Ház (VI., Eötvös utca 10.) recepcióján.

Információ: Artner Szilvia +36-30-3718927; artner.szilvia@eotvos10.hu

 

Fotó: Krasznai Zoltán

 

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!