Program


Imi, mondj egy verset! – Csuja Imre önálló estje

Imi, mondj egy verset! – Csuja Imre önálló estje

Csuja Imre verses estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 19. csütörtök, 19:00

Csuja Imrében a versekhez való kötődés még kisgyermekkorában alakult ki, nagymamája révén. „Úgy történt, hogy én nem jártam óvodába, a nagymamámmal pedig sok időt töltöttem akkoriban, neki volt az a jó értelemben vett mániája, hogy nekem már 4-5 éves koromtól verseket tanítson. Úgyhogy elég sok verset tudtam már azelőtt, hogy iskolába mentem volna, és ki is próbálhattam. Akkoriban ugyanis összejártak az emberek egymáshoz munka után estefelé, összegyűltek pletykálkodni, „tanyázni”, ahogy mondták, és amikor kifogytak a történetekből, pletykákból, akkor mindig mondták: Imi, mondj egy verset! Így alakult ki és innen ered az est címe is.”

A sokak által kedvelt színművész most elsősorban Terézváros közönségét kápráztatja el verstudásával, miközben egyedi hangulatot teremt. A műsorban József Attila, Kosztolányi Dezső, Ady Endre, Radnóti Miklós, Arany János versei hangzanak el, valamint Babits Mihály Jónás könyve.

 

 

Terézvárosi lakosoknak ingyenes!

Az előadás a terézvárosi önkormányzat és az Eötvös10 kultúra napi ajándéka a terézvárosiak számára.

A díjtalan belépésre jogosító regisztrációs lapok 2023. január 9-től munkanapokon 9.00-17.00 között igényelhetők kizárólag személyesen, terézvárosi lakcímkártya bemutatásával az Eötvös10 Művelődési Ház (VI., Eötvös utca 10.) recepcióján.

Információ: Artner Szilvia +36-30-3718927; artner.szilvia@eotvos10.hu

 

Fotó: Krasznai Zoltán

 

Ajánlatunk


Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra.

Az üstökösszerű karriert befutó Azahriah a streaming-toplisták állandó vezetője: 100 millió feletti lejátszás Spotifyon és több mint 130 millió lejátszás a Youtube-on a jelenlegi mérlege, ami kiemelkedő a hazai mezőnyben. És ez a szám természetesen napról napra nő.

Látványos akcióvígjáték, menekülés szárazon, vízen és levegőben. Hitchcock klasszikusa az ártatlanul üldözött hősről a kémek és titkosügynökök kalandokkal teli világában. Négy színész jutalomjátéka negyven szerepben.

Ajánló


A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

Műsor: MOZART: g-moll zongoranégyes K. 478. MOZART: Esz-dúr zongoraötös, K 452

Gótikus musicalként szokták emlegetni ezt a különleges zenei ínyencséget. Robert Louis Stevenson klasszikus rémregényének színpadi adaptációja egyaránt szól a bennünk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!