Program


Íjharc - Archery tag (6-12 fő között) - 2 óra

Íjharc - Archery tag (6-12 fő között) - 2 óra

Az archery tag, magyarul íjharc-játék, melyet nem csak különleges táblája, szabályai, de a használt eszközei is különlegessé tesznek.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A céltáblák és a repülő nyílvesszők tulajdonságai merőben meghatározzák a játék közbeni gondolkodást.
Az idei esztendő legizgalmasabb stratégiai játékát egy akadályokkal kialakított pályán, speciális íjjal és a hozzá tartozó nem mindennapi nyíllal űzik. A nyíl “hegye” tompa, félkemény hab, így használata veszélytelen! A taktikai játék során 2 csapat küzd meg egymással, játékvezetőnk irányítása mellett.

A program indulási időpontja: High-Tech Sportok Bázisa 1. – Mátrafüred parkja, előre egyeztetett időpontban (09.00-17.00 között)!
Játékosok száma: 8-30 fő között
Programidő: 2 óra
Nehézségi szint: 2. kezdő
Ajánlott életkor: 12-99 év
Szezon: egész évben

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!