Program


Igazság lekvárja
2

Igazság lekvárja

Az előadást óvodás és kisiskolás korú gyermekek részére ajánljuk és mindenkinek, aki szereti a magyar népmesék világát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 11. szombat, 10:00

Igazság lekvárja - Babszem Jankó Gyermekszínház

„A hazug embert, hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát” – tartja a bölcs mondás. Nos, Julcsa után csak győzzön futni az ember! Határtalan képzelete és még határtalanabb lustasága nap-mint nap sodorja újabb zűrzavarba, mert a beste nem bír féket kötni arra a ferde nyelvére… ám addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik! Hamarosan édesanyja is megelégeli a sok galibát és elcsapja a háztól. Na, most vagy bajban, Nehigyjneki Julcsa! Most mihez kezdesz? Irány, a le is út, fel is út!
Julcsa tehát útnak indul, s hamarosan megtapasztalhatja, hogy a világ tele van akkora ordenáré hazugságokkal, hogy csak bírja hallgatni az ember. De azért igazság is akad benne egy kondérkával, ami a legjobb gyógyír a hazug nyelvre… csak azt sajnos meg kell ám szolgálni! No, Julcsa, győz-e az igazság?

A vidám és tanulságos, népi elemekben bővelkedő előadás, a világ egyik legősibb problémájára keresi a megoldást, humoros formában. A nyelvi játékokban és interaktív elemekben bővelkedő produkcióban, a gyerekek állandó résztvevőként pergetik tovább az eseményeket, és közben nem csak lekvárt főzni tanulnak meg, hanem arra is választ kapnak, hogy mire lehet használni a
hazugságot...

Babszem Jankó Gyermekszínház előadása 3 éves kortól.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!