Program


IÁ

lengyel dráma, 88 perc, 2022
eredeti nyelven, magyar felirattal
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 4. csütörtök, 19:30

Rendező: Jerzy Skolimowski
Szereplők: Isabelle Huppert, Mateusz Kosciukiewicz, Lolita Chammah, Sandra Drzymalska, Lorenzo Zurzolo, Tomasz Organek

 

IÁ, a szomorú tekintetű, kíváncsi természetű szamár megszökik egy lengyel cirkuszból. Poroszkálása során Lengyelországból egészen Olaszországig jut, szabadságát megélve abszurd, szívmelengető, tragikus és vicces kalandokba keveredik. Focidrukkerekkel, egy olasz pappal (Lorenzo Zurzolo), egy furcsa grófnővel (Isabelle Huppert önfeledt cameója) és vadlovakkal is összehozza őt a sors, miközben nagy csacsi szemekkel szemléli a groteszk világot maga körül.

Jerzy Skolimowski 84 évesen rendezte meg Robert Bresson Vétlen Baltazárjának friss és fiatalos remake-jét. A főszereplő hat szamár elmélyült alakítása, a virtuóz kameramozgás és az ütős filmzene teszik az -t az idei díjszezon titkos favoritjává, mely a Cannes-i Filmfesztivál zsűrijének díja mellett a Los Angeles-i és New York-i filmkritikusok elismerését is begyűjtötte, mielőtt César- és Oscar-díjra jelölték a legjobb nemzetközi film kategóriájában.

Forgalmazó: magyarhangya

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!