Program


I am kamasz - Művészeti, önismereti kurzus és klub kamaszoknak

I am kamasz - Művészeti, önismereti kurzus és klub kamaszoknak

Tininek lenni egyszerre izgalmas és rendkívül nehéz… Nehéz, hiszen ilyenkor kezdődhetnek az önértékelési nehézségek, a másoknak való megfelelési kényszer, a beilleszkedési gondok, vagy épp a tanulás és más, külső dolgok okozta mindennapi stresszel is nehéz szembenéznie egy fiatal felnőttnek.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 12. kedd, 17:00

Ha úgy érzed, jól esne ezekről beszélgetned, „kitombolnod” magad művészeti keretek között és annak eszközeivel, ha vágysz egy megértő, baráti társaságra, egy támogató közegre, ahol profi szakember útmutatásával kalandozhatsz Te is az önismeretben, akkor köztünk a helyed!

2023. szeptember 26., kedd 17.00-19.00: Mi leszek, ha nagy leszek? – Célok és motiváció
2023. október 17., kedd 17.00-19.00: Az idő fogságában – Időmenedzsment workshop
2023. november 21., kedd 17.00-19.00: Csá veled, boldogtalanság! – Igényeim felismerése
2023. december 12., kedd 17.00-19.00: Hát nem vágod? – A sikeres kommunikáció titka

Részvétel: 14-től 18 éves korig

A foglalkozásokat tartja: Tenk Dóra gyermek- és ifjúsági coach, tréner, művészeti mentor

 

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy tétel megírását vállalja magára.

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!