Program


Hunyady Sándor: Bakaruhában

Hunyady Sándor: Bakaruhában

Hölgyeim és Uraim! Hunyady Sándor, a neves magyar novellista ma este színpadra lép és elmesél Önöknek egy szívszorító történetet a magyar aranykor utolsó óráiból.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 7. hétfő, 19:30

1914. Kelet-Magyarország. A menetszázad határtalan lelkesedéssel indul a frontra. Hősünk azonban még nagyobb lelkesedéssel bukkan rá egy olyan kiskapura, amelyen túl harcolni sem kell, és még a vagány katonaruhát is fel lehet ölteni egy-egy ligeti séta alkalmával. Még ha ez a katonaruha csupán egy bakaruha is. A szerepjátékból azonban váratlanul egy minden képzeletét fölülmúló szenvedélyes kapcsolatba bonyolódik. A bakaruha álruhává válik egy olyan képzeletvilágban, ami bár hazugságon nyugszik, mégis sokszor valóságosabb, mint az igazi.

Hunyady Sándor színházában minden lesz, ami egy jó előadáshoz kell: zene, virágeső, cselédkönny és kacagás, képzelet és szembesülés. Jöjjenek és vegyenek személyes búcsút a frontra induló XX. századtól.

Szereplők:

Hunyady Sándor: DÓSA Mátyás
Bodrogi: KARCZAG Ferenc
Bodroginé: RADÓ Denise
Piri, a lányuk: FEJES Katica
Pali, a fiuk: POSGAI Márton
Vilma, cseléd Bodrogiéknál: PERTICS Villő
Káplár: KINCZEL József
Mindenes: MÉREI Gabriella

Alkotótársak:

Díszlettervező: VALCZ Péter
Jelmeztervező: KOVÁCS Flóra
Zeneszerző: RUBIK Ernő Zoltán
Dramaturg: SZABÓ Csilla
Segédrendező: DEME Gábor

A színdarabot átdolgozta és rendezte: VALCZ Péter

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!