Program


Hoztunk valamit magunkból – Beck Zoltán és Grecsó Krisztián zenés irodalmi pódiumestje
2

Hoztunk valamit magunkból – Beck Zoltán és Grecsó Krisztián zenés irodalmi pódiumestje

időutazós, zenés irodalmi pódiumest

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 28. szerda, 19:00

Beck Zoli, a 30Y frontembere és Grecsó Krisztián, az egyik legnépszerűbb magyar író „Hoztunk valamit magunkból” címmel időutazós, zenés irodalmi pódiumestet készített, és ezt mutatják be most Miskolcon, a Művészetek Házában.

Az előadás különlegessége, hogy a zenész gyakran felolvas, az írónál pedig elég gyakran van egy gitár. Köztudott, hogy a két művész régóta jó barátok, akik egymást inspirálva alkottak közös dalokat, és ezeket adják majd elő.

Ajánlatunk


Ne hagyja ki a gyönyörű zene felejthetetlen estjét, amelyen a világ egyik legkiválóbb zongoristája és zeneszerzője, Ludovico Einaudio dallamai csendülnek fel egy briliáns cseh zongorista előadásában.

"Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára fordítok. A csősztől elveszem a bunkósbotot. A pofonokat végképp eltiltom. Aki vét a törvény ellen, felpofoztatom a bakterrel. Az ország vászontarisznyájára lakatot tetetek, nehogy kilopják belőle a pénzt.

Ákos a jubileumi előadások után idén nyáron újra rockturnéra indul, melynek keretében július 27-én, a Tokaj Fesztiválkatlanban is fellép!

Ajánló


Havasi Balázs zongoraművész újra a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet 2024. augusztus 10-én!

A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!