Program


HOOLIGANS

HOOLIGANS

A Hooligans együttes 2023. december 28-án újra beveszi a Papp László Budapest Sportarénát, ahol egy látványos rock koncerttel kápráztatnak el mindenkit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 28. csütörtök, 20:00

HOOLIGANS

A Hooligans együttes több mint huszonöt éve töretlenül koncertezik, ontja a slágereket és időről időre nagyszabású Aréna show-t mutat be rajongóinak. A zenekar 2023. december 28-án újra beveszi a Papp László Budapest Sportarénát, ahol egy látványos rock koncerttel kápráztatnak el mindenkit.

Az elmúlt években sikert sikerre halmozva lépdeltek előre, gyakorlatilag nincs olyan színpada Magyarországnak, ahol ne játszottak volna. Pályafutásuk során megannyi sláger (többek között a Királylány, a Legyen valami, a Paradicsom vagy az Evolúció) és lemezük jelent meg. Idén ősszel pedig új albummal jelentkeznek, amelyről az Arénában is felcsendül majd néhány dal.

Aki az elmúlt alkalmakkor ott volt az Arénában pontosan tudja, hogy mire számíthat, aki lemaradt, most ne hagyja ki ezt az estét, mert a zenekar ezúttal minden eddiginél nagyobb show-t ígér 2023. december 28-án a Budapest Arénában.

Ajánlatunk


Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas titkairól szólt. A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one-man show-jával.

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

keserves bohózat két részben

Ajánló


A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!