Program


Honeybeast - Legyen tánc!

Honeybeast - Legyen tánc!

HONEYBEAST "Legyen Tánc!" turné a SZEGEDI KORTÁRS BALETT közreműködésével!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 3. péntek, 19:00

A Honeybeast mindig magasra teszi a lécet. November 21-i teltházas szimfonikus Aréna koncertjüket követően most ismét egy teljesen egyedülálló dologgal rukkolnak elő. Jövő év februárjától áprilisig a Szegedi Kortárs Balett táncosaival közös produkciójukat mutatják be országszerte. A koncerten a dalok segítségével egy valós, mai történet fog kibontakozni, mely iróniával reflektál korunk kibogozhatatlan zagyvaságaira. A tánckoreográfia ezt a sztorit teszi majd még inkább átélhetőbbé és katartikusabbá.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a klasszikus balettet flamencóval és afro-kubai stílusokkal ötvözi. Raul Reinoso SATORI című darabjában a spirituális megvilágosodáshoz vezető, belső utazásra hív, amelynek során rátalálhatunk a bennünk lakozó igazságra, szépségre és fényre.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!