Program


Hommage Du Acoustique Á Parazol

Hommage Du Acoustique Á Parazol

Az Ivan & The Parazol féltagsága ad különleges, akusztikus koncertet Szigetszenmiklóson. Az este stílusát most is alapvetően a '60-as, '70-es évek zenei világának és a kortárs irányzatoknak az ötvözése határozza meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 6. péntek, 19:30

Hommage Du Acoustique Á Parazol

Az Ivan & The Parazol féltagsága ad különleges, akusztikus koncertet Szigetszenmiklóson. Az este stílusát most is alapvetően a '60-as, '70-es évek zenei világának és a kortárs irányzatoknak az ötvözése határozza meg. Vitáris Iván, a zenekar frontembere így ajánlja az eseményt: „Egy dal akkor jó, ha akár egy vagy maximum két hangszeren is megszólal. Az Ivan & The Parazol akusztikus koncertjei egyben tesztnek is felfoghatóak, milyen az, ha a dalról leszednek minden 'ruhát' és úgymond meztelenül szólal meg."

Közreműködik:

Vitáris Iván – ének, Balla Máté – gitár, Beke István – billentyűs hangszer

Ajánlatunk


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!