Program


HoldEső koncert - VIII. Keresztény Színházi Fesztivál
7

HoldEső koncert - VIII. Keresztény Színházi Fesztivál

A HoldEső igazi öröm-zenekar, ahol a magyar népdalok ősi dallamaiból és igényes, modern zenei megoldásokból építkező minőségi zene, szívvel-lélekkel előadva, tánccal és látványelemekkel kiegészülve komplett produkcióként ragadja magával a nézőt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 2. csütörtök, 19:00

VIII. Keresztény Színházi Fesztivál
Fővédnök: Böjte Csaba


HoldEső koncert

A HoldEső a Fonogram Magyar Zenei díjas Holdviola tagjaiból alakult új produkció,mely annak zenei örökségét kívánja továbbvinni.

A tagok között ott van az egykori Holdviola bársonyos hangú énekese László Evelin  a társalapító-gitáros Gál Lajos és a basszusgitáros Kiss Balázs. Lajos és Balázs több mint 20 éve barátok és zenésztársak, a Holdviola előtt az Eső nevű zenekarban játszottak együtt, innen az új név, a HoldEső.

A produkció további tagjai közül többek neve is ismerősen csenghet, azok számára, akik az elmúlt 12 esztendőben figyelemmel kísérték a Holdviola munkásságát, hiszen a kiváló énekes-dalszerző Szabó Enikő rendszeres vendég volt a koncerteken és lemezeken, Gál Léna pedig szinte a Holdviolával együtt cseperedett énekessé, hiszen 5 éves korától szerepel a zenekar dalaiban. Evelin, Enikő és Léna mellett a fiatal tehetség, Pap Janka  egészíti ki az énekesek frontját. A Motiva zenekarból ismert billentyűs-zeneszerző Szathmári Tamás  – aki a Holdviola munkáját már a kezdetektől képben és hangban is segítette – és a remek ütőhangszeres Zakar Viktor  teszik teljessé a csapatot.

A Holdviola koncertjein mindig fontos szerepet játszottak az egyedi tánckoreográfiák. Nem lesz ez másként a HoldEső előadásokon sem, hiszen a már ismert kiváló táncosok csodálatos mozdulataikkal segítik, hogy a néző feledhetetlen élménnyel gazdagodjon.

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

vígjáték két részben

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!