Program


Hobo - Vadászat koncert

Hobo - Vadászat koncert

Lassan negyven éve, hogy elkezdtem írni a szövegeket, majd Póka Egon neki látott a megzenésítésnek. Kőbányai konyhájukban, akusztikus gitáron mutatta meg és ott, helyben raktuk össze a dalokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 21. szombat, 19:00

Hobo

Vadászat koncert

„A Vadászatnak sosem lesz vége”

Lassan negyven éve, hogy elkezdtem írni a szövegeket, majd Póka Egon neki látott a megzenésítésnek. Kőbányai konyhájukban, akusztikus gitáron mutatta meg és ott, helyben raktuk össze a dalokat.

1984-ben jelent meg a dupla album, majd karácsony táján lement a Budapest Sportcsarnokban a bemutató, amit Szikora János adoptált színpadra. Ezt 2002-ben és 2007-ben Vidnyánszky Attila sikeres rendezései követték.

Több filmkészítési terv is elvetélt az eltelt évtizedek alatt, de ezeknél fontosabb, hogy koncerten játsszuk el a művet, hiszen ez volt a célunk. Így hát most magam látok neki egy turnénak, ahol mostani társaimmal a saját változatomat adjuk elő.

Mindig úgy gondoltam, hogy a Vadászat nem színházba, hanem sokkal inkább koncertre való, amibe persze bele lehet építeni színházi elemeket. Ezért a számokat keretjáték köti majd össze, amit egy vásári bohóc vezet elő. 

A régi album dalai mellett újabb, ideillő számok is elhangzanak majd, hiszen a téma máig nem évült el és sajnos úgy tűnik, soha nem is fog.

Szeretettel várok mindenkit mindenhol!

Hobo

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!