Program


Accumulated Layout

Accumulated Layout

A fények erejének, intenzitásának, sebességének és törési szögének összetett tervezésével Umeda bámulatos módon irányítja a közönség tekintetét. Ebben a darabban a táncmozdulatok textúrája a fény elrendezésének megfelelően változik, egyik temporális szegmensből a másikba.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 16. kedd, 19:00

Hiroaki Umeda: Accumulated Layout

A fények erejének, intenzitásának, sebességének és törési szögének összetett tervezésével Umeda bámulatos módon irányítja a közönség tekintetét. Ebben a darabban a táncmozdulatok textúrája a fény elrendezésének megfelelően változik, egyik temporális szegmensből a másikba. Egy szekció során erőszakos karlendítésekkel vesz lendületet a békés, halvány fényben, később a táncos kinetikus mozgását gépszerű mozdulatlanságba kényszeríti a hirtelen kigyúló erős fény. „Fény és mozdulat kéz a kézben járva alkot változatos szimulációs mintákat” mondja Umeda. Az idő elteltével ezek a szimulációs mintázatok fokozatosan összegyűlnek a nézőkben és kitörölhetetlen képmaradványokká állnak össze.

Koreográfus és előadó: Hiroaki Umeda

Hang- és fénytechnika: S20

Forgalmazó: S20, La Chaufferie

Koprodukciós partner: Théâtre national de Chaillot

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!