Program


Hill Dog bérlés Normafán
4

Hill Dog bérlés Normafán

Ajándékozz élményt, válassz kalandot!
A 21. század finoman hangolt, míves kivitelű és korszakalkotó járgánya, a modern ember rollere a hill dog.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Ez már nem fa, ez már nem láblóbálós gyerekjáték, ez már nem hagyományos, ez valami más! A 21. század finoman hangolt, míves ki vitelû é s korszakalkotó járgánya, a modern ember rollere a hill dog. A cseh KOSTKA cég legújabb tereprollerjei megérkeztek a High-Tech Sportok Bázisaira és akciós, bevezetõ áron kipróbálhatóak. A downhilles kerékpárokhoz hasonlóan, ezeket rollereket is teleszkópokkal látták el, amelyek révén mesésen finom a lefelé száguldás. A hill dog kiváló tartalom, jól átgondolt külsõben Gyönyörű egyéni (vagy kérésre vezetett) túralehetõségek a Budai hegyekben.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

A voucher (ajándékkártya) a vásárlától számított 1 évig érvényes.
A program időtartama: 3 óra
Nem vezetett túra.
Az ár tartalmazza a térképet, útvonal ajánlatot, védőfelszerelést és a frissítőt (víz/forró tea)!
Korhatár: 12 éves kortól
Súlyhatár: 130 kg
Erdőhasználati díj, balesetbiztosítás díja: 999 Ft / fő / nap - KÖTELEZŐ!


Ajánlatunk


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Ajánló


Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!