Program


Hevesi Tamás akusztikus koncert

Hevesi Tamás akusztikus koncert

2020. október 17-én első alkalommal kerül sor ilyen formában Hevesi Tamás és zenekara exkluzív akusztik koncertjére.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 17. szombat, 19:00

Tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a vonatkozó jogszabályok és rendeletek értelmében a június 19-ére tervezett koncert más időpontban kerül megrendezésre. Amint a járványügyi helyzet engedi az ilyen típusú és méretű rendezvények szervezését és az ennek megfelelő előírások napvilágot látnak, az új időpontról gondoskodunk és tájékoztatást adunk.

2020. október 17-én első alkalommal kerül sor ilyen formában Hevesi Tamás és zenekara exkluzív akusztik koncertjére. Az arany- és platinalemezes Hevesi Tamás negyed évszázada van a pályán, így a páratlan helyszínen megtartott est folyamán különleges hangzásban hallhatjuk az örökslágereket és új dalokat egyaránt - méltó visszatekintésként a magyar zenei élet egyik meghatározó alakjának pályafutására.

A jubileumi koncert jótékonysági célokat is szolgál.

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!