Program


Hetedhét varázslat

Hetedhét varázslat

A Pille Tamás által írt és rendezett mesejáték gyerek főszereplője, Bimbi (Háda Jázmin) éppen olyan, mint a többi kislány. Amikor azonban álomra hajtja a fejét, különlegesen csodálatos dolgok történnek vele. Egy jóságos, kedves Tündér segítségével, életre kelnek a legkedvesebb játékai, és csak mesélnek, és mesélnek folyamatosan.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 8. péntek, 15:00

Pille Tamás: Hetedhét varázslat 1. – Mesebérlet
zenés mesejáték

A Hadart Színház Meseszínpada egy zenés mesejátékkal mutatkozik be a 2019/2020-as meseszínházi bérletben. „Ha felnőttként is megőrizzük gyermeki lelkünket, akkor mindig nyitva áll előttünk az álmok és a mesék varázslatos világa.” A Hadart Színház 2011 óta működik, Háda János színész-rendező művészeti vezetésével. Missziójuknak tekintik a kommunikációs akadályok eltörlését, és a kulturális esélyegyenlőség megteremtését. Ennek érdekében szövetkeztek a „JÁRMIKA” Jövőkép Gyermek Alapítvánnyal.

Időtartam: 70 perc
Ajánlott életkor: 3-12 év

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!