Program


Hegyvidéki Smooth Jazz Klub - Gáspár Károly Trió
3

Hegyvidéki Smooth Jazz Klub - Gáspár Károly Trió

Vendég: Kyle Gregory (USA) – trombita

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 18. péntek, 19:30

Gáspár Károly, zongorista, a hazai jazzélet meghatározó szereplője. Sokrétű zenei tevékenysége mellett a Karc FM szerkesztő-műsorvezetője, a JazzMa.hu kritikai rovatvezetője és a Magyar Jazz Szövetség vezetőségi tagja. Triójával saját kompozíciókat és jazzstandardeket egyaránt előadnak. Zenéjük friss és előremutató, romantikus és esztétizáló, ugyanakkor tiszteletben tartja a mainstream jazz hagyományait.

A trió tagjai Gáspár Károly mellett: Horváth Balázs, bőgős és Varga Bendegúz, dobos.

2017 februárjában jelent meg a trió első albuma The Outsider címmel, a Hunnia Records gondozásában. A korongon nyolc Gáspár-kompozíció mellett egy Horváth Jenő-dal, a Ma este nem gondoltam rád című dal feldolgozása hallható. Ebben az évben a JazzMa.hu olvasói szavazatai alapján a The Outsider elnyerte Az év lemeze-díját, 2019-ben pedig Fonogram-díjra jelölték. 2019 márciusában, a Tom-Tom Records kiadásában látott napvilágot a Gáspár Károly Trió második albuma, Salvation (Megváltás) címmel.

 

English

 

Pianist Károly Gáspár is one of the major figures on the Hungarian jazz scenes. He has played with everyone who is anyone in this country. His trio plays a mixture of standards and original tunes, Their music is fresh, forward-looking, romantic and aesthetic while respectful of its mainstream roots. Károly is partnered by bassist Balázs Horváth and drummer Bendegúz Varga. Their album, Outsider was released in February 2017. In same year it was voted „Album of the Year” by the readers of Hungary’s online jazz magazine, JazzMa.

The trio second album – „Salvation” (Tom-Tom Records) – released in 2019.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!