Program


HÁZIBULI 2002

HÁZIBULI 2002

Visszarepítünk mindenkit abba az évbe, amikor fiatal felnőttként léptetek át a következő évezredbe, amikor a Red Hot Chili Peppers By the Way-t énekelt, Nickelback még nem volt ciki, a The Calling ’Wherever You Will Go’ dalára zúztunk, a kocsiban Emil.RuleZ! szólt...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 14. péntek, 20:00

Házibuli 2002
- élmények elsőkézből -

Mindenki volt fiatal, de kevesebben voltak negyvenesek.
Visszarepítünk mindenkit abba az évbe, amikor fiatal felnőttként léptetek át a következő évezredbe, amikor a Red Hot Chili Peppers By the Way-t énekelt, Nickelback még nem volt ciki, a The Calling ’Wherever You Will Go’ dalára zúztunk, a kocsiban Emil.RuleZ! szólt, amikor Kertész Imre első magyarként nobel-díjas lett, a mozikban megismertük, milyen is egy bazi nagy görög lagzi, s azt is, hogy milyen Amerika (valami!), az ország Bárdos András iránymutatásával Viki és Peti szópárbaján drukkolt jobbra és/vagy balra, amikor a brazilok és Schumacher is ötödször lett világbajnok. Színes és ritmusos volt ez az 2002.

Jöttök táncolni, negyvenesek?

Ajánlatunk


A vadregényes keleti sztyeppék mondákkal és gazdag történelmi hagyományokkal átitatott, egzotikus világába kalauzol a Fővárosi Nagycirkusz április 5-től látható új műsora.

Varázsnagymama csoda egy részben Az Átrium zenés gyerekelőadása az egész családnak Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar rengeteg ismert és vadonatúj zenéjével.

Ajánló


A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!