Program


HÁZIBULI 1989

HÁZIBULI 1989

Házibuli 1989
- élmények elsőkézből -
Mindenki volt fiatal, de kevesebben voltak ötvenesek.
Mi most azok vagyunk!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 17. szombat, 20:00

És visszarepítünk mindenkit korosztályunkból abba az évbe, amikor az érettségi botrányt kavart, de a Moszkva térből film lett, Madonna még csúcson volt, Janet Jackson Rhythm Nation 1814 dala szólt az MTV-ből, de Tina Turner volt a Queen, amikor a Szomszédok és a Parabola között élőben néztük végig ceauşescuék elvágódását a falnál, amikor másodszor mentünk vissza a jövőbe, egy világ állt fel az asztalra: „O Captain! My Captain!”, s elindult a Simpson család, amikor rendszert váltani kezdett az ország, s búcsút vettünk az ideiglenes barátainktól, de már Köztársaságként .
Jó kis év volt ez az 1989! Jöttök táncolni?

Ajánlatunk


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”... Molnár Ferenc…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!