Program


HAVAY VIKTÓRIA LEMEZBEMUTATÓ, BERKA táncház

HAVAY VIKTÓRIA LEMEZBEMUTATÓ, BERKA táncház

Különleges pillanat, amikor mester és tanítvány egy színpadon énekelnek: Havay Viktória énekes tanítómesterével Fábián Évával (Kalamajka, Egyszólam együttes) a koncerten, akárcsak a lemezen, együtt szólaltatják meg a bukovinai székelyek hagyományos dalait.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 29. péntek, 19:00

HAVAY VIKTÓRIA: Felültem a széles világ lovára
lemezbemutató koncert

Havay Viktória budapesti népdalénekes a Horsa Banda, Tallabille, Csürrentő valamint a Cápok formáció tagjaként volt látható, hallható az elmúlt években a magyar népzenei körökben. Az NKA Halmos Béla Programnak köszönhetően 2019-ben jelent meg első szólólemeze Felültem a széles világ lovára címmel, melyen a legtöbb magyar népzenei tájegység daloló hagyományából ízelítőt kaphatunk. A lemezen zenésztársai a Horsa Banda tagjai (Horsa István, Joó Bence, Vörös Máté), Dóra Áron furulyás, Istvánfi Balázs dudás, Kudász Ferenc ’Totó’ kobzos és Walch Márton, dorombos. Különleges pillanat, amikor mester és tanítvány egy színpadon énekelnek: Havay Viktória énekes tanítómesterével Fábián Évával (Kalamajka, Egyszólam együttes) a koncerten, akárcsak a lemezen, együtt szólaltatják meg a bukovinai székelyek hagyományos dalait.

KÖZREMŰKÖDŐK:
Havay Viktória: ének
Dóra Áron: hosszúfurulya, ütőgardon
Fábián Éva: ének
Horsa István: hegedű
Istvánfi Balázs: duda
Joó Bence: bőgő
Kudász Ferenc: koboz
Vörös Máté: brácsa
Walch Márton: doromb

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!