Program


HAVASI Csak a zongora Pure Piano-koncertshow

HAVASI Csak a zongora Pure Piano-koncertshow

„Szerencsés vagyok, hiszen az elmúlt években közel 100 nemzetközi koncertet adtam, és közben körbeutazhattam az egész világot. Tíz év után most szeretnék egy kicsit visszatekinteni és visszatérni oda, ahonnan minden indult. Megtiszteltetés számomra, hogy 2021-ben olyan színpadokon játszhatom, amelyeken korábban még nem volt lehetőségem.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 15. vasárnap, 20:00

Esőnap: augusztus16.

A HAVASI-produkció a TBG Production Kft. közreműködésével különleges, 5 állomásból álló koncertsorozatot szervez Magyarország öt nagyvárosában. Havasi Balázs először vesz részt országos turnén a nevével fémjelzett produkció 10 éves jubileuma alkalmából. A sorozat részeként 2021. augusztus 15-én a zongoraművész először ad koncertet a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

A HAVASI-produkció eddig is számos rekordot ért el: a világ leglátványosabb zongorashow-jaként számon tartott koncertsorozatot több mint félmillió jegyvásárló látta és hallotta világszerte. Az elmúlt években a show bejárta Európa és a világ legfontosabb arénáit és koncerthelyszíneit, többek között a berlini Mercedes-Benz Arénát, a New York-i Carnegie Hallt és a Sydney-i Operaházat, majd 2019-ben első magyar produkcióként hódította meg a londoni Wembley Arénát. 2020 végén a HAVASI-produkció közel 80 országba közvetítette az első magyar online világkoncertet az üres Budapest Arénából.

„Szerencsés vagyok, hiszen az elmúlt években közel 100 nemzetközi koncertet adtam, és közben körbeutazhattam az egész világot. Tíz év után most szeretnék egy kicsit visszatekinteni és visszatérni oda, ahonnan minden indult. Megtiszteltetés számomra, hogy 2021-ben olyan színpadokon játszhatom, amelyeken korábban még nem volt lehetőségem. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad különleges hangulata gyerekkorom óta elvarázsol. Egy nagyon régi álmom valósul meg augusztus 15-én” – fogalmaz Havasi Balázs zongoraművész.

A koncertsorozat műsora az elmúlt években legnépszerűbbé vált HAVASI-tételekre épül. Szólózongorán, eredeti formájukban lesznek hallhatóak olyan emblematikus tételek, mint a Vihar, és az előadás során a zeneszerző bebizonyítja, hogy a 21. században is elegendő egyetlen zongora a közönség meglepéséhez, lenyűgözéséhez és szórakoztatásához. A műsor további különlegessége, hogy a zeneszerző-zongoraművész előre beavatja a közönséget az egyes tételek keletkezésének hátterébe, a hozzájuk kapcsolódó történetekbe. A repertoárból természetesen nem hiányozhat a dob és zongora párbaja sem, de bemutatásra kerülnek majd a legújabb, elektronikus zenei tételek is, amelyek a visszajelzések alapján mélyen megérintették a 2020 decemberében 80 országba közvetített online koncert nemzetközi közönségét.

Az életre szóló koncertélményt egy kizárólag ehhez a műsorhoz létrehozott digitális fény- és látványvilág teszi teljessé.

Ajánlatunk


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!