Program


Hátralévő életem első napja / Premier előtti vetítés

Hátralévő életem első napja / Premier előtti vetítés

Il primo giorno della mia vita
olasz dráma, 121 perc, 2023
olasz nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 6. szerda, 20:00

Rendező: Paolo Genovese
Szereplők: Toni Servillo, Valerio Mastandrea, Margherita Buy, Sara Serraiocco, Gabriele Cristini

 

Négy idegen – egy gyerek, két nő és egy férfi – találkozik egy titokzatos emberrel. Valamennyi magányos lelket az öngyilkosság gondolata foglalkoztatta, a titokzatos férfi pedig egy hetet adott nekik, hogy megnézhessék, milyen lenne a világ nélkülük. Kiknek hiányoznának, kiknek változtatnák meg az életét? És mindeközben megválaszolhatják maguknak a kérdést, hogy képessé válnak-e ismét szeretni önmagukat és az életet?

Paolo Genovese az elmúlt évek legsikeresebb olasz vígjátékának, a Teljesen idegeneknek a rendezője. Genovese (Szuperhősök, A hely) ezúttal saját regényét adaptálta filmre. A történet ihletője minden idők egyik legsikeresebb karácsonyi mozija, Frank Capra Az élet csodaszép című családi darabja. Genovese a sztorit kortárs közegbe helyezte, a főszerepet pedig Toni Servillo játssza. Servillo napjaink legismertebb és legfoglalkoztatottabb olasz színésze, aki A nagy szépséggel vált világhírűvé. Mellette mások mellett Margherita Buy (Tudatlan tündérek, Anyám mozija) és Valerio Mastandrea (Teljesen idegenek, Kilenc, A hely, Pasolini) szerepelnek ebben az életigenlő alkotásban.

Forgalmazó: Vertigo Média

Ajánlatunk


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Ajánló


A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

“Színdarabot csinálni valahogy régi álmom volt, mert szép, kreatív dolog. De eddig hiányzott a drámám hozzá. Most megvan. Én bányászom…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!