Program


"Hangok és szavak" - Pápai Erika Jászai Mari-díjas színésznő önálló estje

"Hangok és szavak" - Pápai Erika Jászai Mari-díjas színésznő önálló estje

Magyar Kultúra Napja alkalmából
"Hangok és szavak" Pápai Erika Jászai Mari-díjas színésznő önálló estje - prózai színpadi előadása.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 22. kedd, 18:00

Zongorán közreműködik: Termes Rita
Pápai Erika sokoldalú művésznő, aki az eltelt évek alatt számos szerepben bizonyította tehetségét színpadon, filmben, prózai és musical, valamint operett szerepekben egyaránt.
Önálló estjében ezekből a szerepekből, dalokból készített válogatást, és ezt szeretné a közönségnek is átnyújtani, hogy együtt tölthessenek el egy felejthetetlen estét.
Belépőjegy: 1500 Ft.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!