Program


Hajdu Klára Quartet

Hajdu Klára Quartet

Hajdu Klára a hazai jazzélet kiemelkedő énekes-dalszerzője, tanára. Majdnem egy évtizedig énekelt a népszerű, Fonogram-díjas és aranylemezes Balázs Elemér Grouppal. 2008-ban megalapította saját kvartettjét, mellyel eddig két, a szakma és a közönség által is nagyra értékelt lemezük jelent meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 31. péntek, 20:00

 Közreműködik:

Hajdu Klára - ének
Cseke Gábor - zongora
Soós Márton - nagybőgő
Hoff Marcell - dob

Hajdu Klára a hazai jazzélet kiemelkedő énekes-dalszerzője, tanára. Majdnem egy évtizedig énekelt a népszerű, Fonogram-díjas és aranylemezes Balázs Elemér Grouppal. 2008-ban megalapította saját kvartettjét, mellyel eddig két, a szakma és a közönség által is nagyra értékelt lemezük jelent meg. A 2013-ban napvilágot látott, Come with me jazz standardeket, népdalfeldolgozásokat és Klára saját szerzeményeit tartalmazza, a 2015-ben megjelent, Plays Standards Dedicated to Chet Baker című lemez pedig tisztelgés a legendás jazztrombitás és énekes előtt. A korongon Chet Baker kompozícióit, és az általa híressé lett jazz standardeket dolgozták fel saját stílusukban a nagyszerű hazai trombitás, Fekete-Kovács Kornél közreműködésével. Az albumot 2017 elején "Az év hazai jazz albuma" kategóriában Fonogram-díjra jelölték. 2019-ben Cseke Gábor váltotta fel Oláh Krisztiánt a zongorista szerepében, a ritmusszekcióban pedig továbbra is Soós Márton bőgős és Hoff Marcell dobos, a zenekar alapító tagjai foglalnak helyet. Klárára dalszerzőként is felfigyelt a szakma, hiszen a You're Gonna Rise című szerzeményét, melyet Szakonyi Milánnal hangszerelt, A Dal2019 című televíziós műsor szakmai zsűrije  beválogatta a legjobb harminc közé. A kvartett jelenleg legújabb lemezének dalain dolgozik, amit a nyár folyamán terveznek rögzíteni.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!