Program


HÁBORÚ ÉS BÉKE A NAPPALINKBAN

HÁBORÚ ÉS BÉKE A NAPPALINKBAN

Főszerepben a társas kapcsolataink – Pál Feri előadásával és képzeletszínházi előadással

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 13. szombat, 18:00

Ezen az estén egy egészen különleges, egyszerre humoros és mélyreható utazásra hívunk mindenkit a mindennapi kommunikációs kihívások világába. Fedezzük fel együtt, miként változhat az életünk háborús övezetté, avagy a béke szigetévé! Lépjünk be közösen a sokszor ismerős, mégis újszerűen megvilágított helyzetekbe! Tanuljuk meg meghaladni (s nem megtagadni) a problémáinkat: teremtsünk békét a kommunikáció erejével!

PROGRAM:

ROMBOLÓ ÉS ÉPÍTŐ PÁRBESZÉDEK, avagy a HÁLA vitamin hatása a kapcsolatainkra
Előadó: Tolner Péter, a hvitamin.hu vezetője

JANIKOVSZKY ÉVA: A LEMEZ KÉT OLDALA – képzeletszínházi előadás
Előadják: Szamosi Zsófia Jászai Mari-díjas színésznő és Szandtner Anna színésznő
Rendező: Tollár Mónika

VÉGRE MEGINT ÉRTJÜK EGYMÁST! – társkapcsolati kommunikáció
Előadó: Pál Feri mentálhigiénés szakember

AMIKOR AZ ÉLET JÁTSZMÁI SZÍNPADRA KERÜLNEK – kerekasztal beszélgetés
Résztvevők: Szamosi Zsófia, Szandtner Anna, Tollár Mónika, Tolner Péter, Tolner-Pozsonyi Gabriella

JANIKOVSZKY ÉVA: A LEMEZ KÉT OLDALA – képzeletszínházi előadás
"Biztos mindenkinek ismerős, ha a saját véleménye nagyon eltér a saját – adott esetben fél órával ezelőtti – véleményétől, csak mert közben egy másik szerepbe került, és már nem az anyukáját kell győzködnie ugyanarról, hanem a gyerekét. Nyilván néha nagyon nehéz nevetni ezeken a helyzeteken, de egy sötét nézőtéren simán lehet úgy csinálni, mintha ez nem rólunk szólna, hanem másokról.
A fergeteges előadás gyorsan magával ragadja az embert, az elragadtatottság állapotában viszont nehéz színlelni, így a röhögés feloldja azokat a gátlásokat, amik ezekben a helyzetekben rakódnak ránk. Janikovszky Éva azonban túl jó megfigyelő, a megengedő humor nem fedi el, hogy ezek bizony mi vagyunk. Szóval ez valami felszabadító röhögés, amiből kevés van az életünkben, miközben minden más módszer hatástalannak tűnik az élet nagy kérdéseinek kezelésére.”

VÉGRE MEGINT ÉRTJÜK EGYMÁST! – társkapcsolati kommunikáció
Napjainkra nehéz feladattá vált tartós, megelégedett társkapcsolatban élni, mert azok az összetartó erők, amelyek egy férfi-nő szövetséget anno megerősítettek, szinte semmivé foszlottak. Mondhatni személyes életfeladattá vált, ami néhány évtizeddel ezelőtt nem volt az.
Épp itt az ideje, hogy elkezdjünk dolgozni magunkért, a kapcsolatainkért, hiszen különösen fontossá vált, hogy kimunkáljuk az együttműködés terét, ahol létrejöhet a változás!

Ajánlatunk


A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!