Program


Gyöngyösi Ivett hangversenye

Gyöngyösi Ivett hangversenye

Gyöngyösi Ivett zongoraművész és kamarazenész, számos nemzetközi verseny győztese.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 27. vasárnap, 11:00

Műsor:
Beethoven: Andante favori, WoO 57, E-dúr szonáta, op. 109,
Debussy: L’isle joyeuse  *** 
Debussy: Estampes, L. 100,
Debussy: Pour le piano, L. 95

Gyöngyösi Ivett hétéves korában kezdett zongorázni Antalovszky Erzsébet növendékeként. Négy évvel később felvételt nyert a Zeneakadémia Kivételes Tehetségű Gyermekek Képzőjébe, majd 2011-ben a zongora tanszakra Dráfi Kálmán tanítványaként. 2016-ban a Maestro Daniel Barenboim által vezetett Barenboim-Said Akadémia egyik első hallgatója lett Berlinben a világhírű argentín zongoraművész Nelson Goerner osztályában. Jelenleg a Genfi Zeneakadémia mester szólistaképzésében tökéletesíti tudását  Nelson Goerner irányításával.
 
Fiatal kora ellenére számtalan hazai és nemzetközi zongoraverseny győztese: két alkalommal nyerte el a fődíjat és az első díjat a Budapesti Nemzetközi Chopin Zongoraversenyen, 2006-ban és 2008-ban. 2009-ben Cziffra György díjjal tüntették ki Bécsben. 2010-ben elsöprő fölénnyel első díjas lett a Lions Nemzetközi Zongoraversenyen, valamint elnyerte a Steinway & Sons "Young Steinway Artist" kitüntető címét Hamburgban. Ugyanebben az évben első díjat és EMCY-díjat nyert a Vladimir Krainev Nemzetközi Zongoraversenyen, Kharkovban. 2011 New Talent-je és UNESCO-különdíjasa, negyven ország művészei közül. 2012-ben Junior Prima Primissima díjat kapott. 2013 júliusban az Egyesült Államokban megrendezett Lancaster Nemzetközi Zongorafesztiválon szerzett első helyezést, októberben pedig elnyerte a X. Darmstadti Nemzetközi Chopin Zongoraverseny összes díját. 2014-ben ’Az Év embere’ lett Zuglóban, valamint megnyerte a Virtuózok című televíziós tehetségkutatót – a műsor folyamán a zsűri és a közönség játékát előszeretettel hasonlította Fischer Annie-éhoz. 2015-ben Concorde Tehetségdíjat nyert és a Virtuózok Karitatív Nagykövete lett.
 
2019 októberében megnyerte a Genfi Zeneakadémia Beethoven Zongoraversenyét. A verseny fődíjaként a 2019/20-as szezonban Beethoven G-dúr Zongoraversenyét adhatja elő a Victoria Hall-ban a Haute École de Musique de Genève szólistájaként, Takács-Nagy Gábor vezényletével.
 
Tizenöt évesen debütált nagy sikerrel a Zeneakadémia Nagytermében, azóta rendszeresen koncertezik szólistaként a legrangosabb koncerttermekben, a berlini Pierre Boulez Hall-ban, Roy Thompson Hall-ban, Warsaw Philharmonic Hall-ban, ORF Radio Kulturhaus-ban, Wiener Musikverein-ban, Laeiszhalle-Musikhalle-ben, Művészetek Palotájában, párizsi Unesco-székházban és számos koncertteremben Európában, Japánban és Amerikában. Olyan karmesterekkel, mint Kocsis Zoltán, Kovács János, Peter Vronsky, Christian Orosanu, Marco Ivanovic, Takács-Nagy Gábor, Vásáry Tamás és Keller András. Számos fesztivál meghívásnak tesz eleget, olyanoknak, mint a lipcsei Mendelssohn Fesztivál, Ravennai Fesztivál, Marienbadi Chopin Fesztivál, Varsói Chopin Fesztivál, Kyotoi Nemzetközi Zenei Fesztivál, Utrechti Liszt Fesztivál.
 
Olyan művészektől kapott értékes szakmai tanácsokat, mint Daniel Barenboim, Michael Barenboim, Plácido Domingo, Paul Badura-Skoda, Nelson Goerner, Andrzej Jasinsky, Jura Margulis, Gottlieb Wallisch, Choong-Mo Kang, Emile Naumov, Alexander Strukov, Vásáry Tamás és Kocsis Zoltán, akik mindannyian elismeréssel adóztak különleges tehetsége előtt.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!