Program


Gyermekszínház - Hókirálynő

Gyermekszínház - Hókirálynő

A Csili Művelődési Központ "Gyermekszínház" című sorozatának ezen darabja Andersen híres meséjét
mutatja be, a szeretetről, és az összetartásról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 13. csütörtök, 14:00

Csodás látvány világ jellemzi a darabot, ami elvarázsolja és egy különös világba repíti a kicsiket és nagyokat egyaránt. A darab az író meséje nyomán készült, számos ismert téli és karácsonyi dallal fűszerezve, és lenyűgöző táncjelenetekkel gazdagítva. Meghitt és egyben szórakoztató téli színházi élmény minden korosztály számára.

A Csillag Musical Társulat előadása
Helyszín: Bubik István színházterem

Ajánlatunk


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!