Program


Gyál Városi Fúvószenekar 25 éves jubileumi nagykoncertje

Gyál Városi Fúvószenekar 25 éves jubileumi nagykoncertje

Nyáresti hangulat és varázslatos dallamok az idén 25 éves Gyál Városi Fúvószenekarral az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár szabadtéri színpadán.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 24. szombat, 17:00

Vadonatúj feldolgozások, modern és old school, pop, rock, valamint jazz muzsika várja a zenekar törzsközönségét és az élő zene rajongóit. Az ünnepi alkalomra rendhagyó hangszereléssel, különlegességekkel és meglepetés előadókkal is készül a zenekar. Az est vendég fellépőjeként „A Dal 2023” könnyűzenei dalverseny résztvevője, a Jazztelen fogja színesíteni a jubileumi rendezvényt.

Az idén 25 éves Gyál Városi Fúvószenekar a gyáli Kodály Zoltán Zeneiskola zenekaraként alakult meg 1999-ben. 2007-től az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár saját csoportjaként működik a közösség. A 14 tagú együttes kb. 100 műből álló repertoárján indulók, komoly- és könnyűzenei feldolgozások, magyar és külföldi szerzők művei szerepelnek.

A 15-50 év közötti, Gyálon, illetve a kistérség más településein élő zenészekből verbuválódott zenekar rendszeres szereplője városi ünnepségeknek, a település és a kistérség fesztiváljainak, szabadtéri eseményeinek, s évente több alkalommal ad önálló koncertet a közösségi házban.

A Fúvószenekar célja a gyáli zenekultúra fejlesztése, a hangszeren játszó zenészek támogatása, továbbképzésük megszervezése, a gyáli zeneszerető közönség részére zenei estek, hangversenyek megszervezésével a gyáli zenei élet felpezsdítése.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!