Program


GwM - Élőzenekaros nagykoncert

GwM - Élőzenekaros nagykoncert

Az egész estés, 80 perces show, nem csak a milliós nagyságú rajongó tábornak, hanem minden koncert és könnyed szórakozást szeretőnek ígér látványos nyár esti programot.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 20. szerda, 21:00

GwM LIVE
Zenekaros nagykoncert

Kapunyitás: 20.20
Kezdés 21.00
Befejezés: 22.30

G.w.M LIVE - A IX. kerület fenegyereke, az ország egyik legsikeresebb rapsztárja úgy döntött, még magasabb szintet lép, és élő zenekaros nagykoncerttel, látványos show-al örvendezteti meg közönségét.

Igazi újdonságnak ígérkezik, hogy az eddig megszokottól eltérően, a rapper egy más világot varázsol a színpadra élő zenével, táncosokkal, fényekkel, hangulatokkal. Természetesen, mindezt úgy, hogy a legnagyobb közönségkedvenc dalok mellett, új számokkal is megörvendezteti a közönséget.

G.w.M már gyerekkorában is dalokat írt. 2013-ban robbant be a köztudatba. A huszonnégy éves rapper fiatal kora ellenére elképesztő karriert futott be. Hazánk egyik legismertebb előadóművésze lett, saját és közös dalokkal milliókat mozgat meg. Rajongótáborának köszönhetően folyamatosan, sokmilliós megtekintéseket generál a legnagyobb zenemegosztó portálon.

VIP Diamond – 1 – 3. sor között
Tartalmazza:
Kiemelt ülőhely 1-3 sor között
Külön biztosított VIP bejárat és beengedés
Welcome drink érkezéskor
Nyakba akasztható VIP pass

VIP Gold – 4. – 6. sor között
Tartalmazza:
Kiemelt ülőhely 4 – 6. sor között
Külön biztosított VIP bejárat és beengedés
Welcome drink érkezéskor

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!