Program


Gubik Petra - Mi van a zsebemben?

Gubik Petra - Mi van a zsebemben?

fellép: Gubik Petra
zongorán közreműködik: Tempfli Erik

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Gubik Petra Junior Príma Díjas színésznő, énekesnő, a Sztárban Sztár első női győztese nemcsak a színházi berkekben érzi otthon magát, 2022 nyarán jelent meg első szólóalbuma, “Ez van, ez!” címmel, amelyet Szirtes Edina Mókus és Müller Péter Sziámi szerzőtársakkal jegyez. Az este folyamán felcsendülnek Petra kedvenc dalai, slágerek, amelyek meghatározták eddigi életútját. Valamint saját szerzemények, feldolgozások, dallamok a szóló lemezről, és a népszerű zenei TV-műsor során elsajátított, kedvenc popslágerekből is hallhatnak majd néhányat, Tempfli Erik zeneszerző, zongorista közreműködésével. A bensőséges hangulatú est során kulisszatitkokra is fény derül majd a Benczúr Ház különleges atmoszférájú Dísztermében.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A Kossuth- és Liszt-díjas dalszerző előadóművész a legnagyobb örömünkre 60 év óta aktív szereplője a magyar dalkultúrának, és gondosan eltervezett zenetörténelmi tárlatvezetésre készül egy kétrészes nagykoncerten az Erkel Színházban, 2024. október 23-án.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ajánló


CSÓKKIRÁLY, A SHOW A LEGNAGYOBB NYÁRBÚCSÚZTATÓ PARTY

Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!