Program


Group’n’Swing: Swingle Bells / SÁTOR

Group’n’Swing: Swingle Bells / SÁTOR

A tizenkét éve alakult Group'n'Swing Zenekar kiemelkedő helyet foglal el a magyar zenei palettán. A szakma és a közönség elismerését egyaránt magukénak tudhatják: kétszer kapták meg a Jazzy Dalverseny különdíját, 2013-ban Fonogram-díjat nyertek, és évek óta ők szolgáltatják a Ridikül című tévéműsor főcímdalát.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 20. csütörtök, 20:00

Az utóbbi években rendre megtöltik a Müpa, a MOM Kulturális Központ, a RAM Colosseum, a Várkert Bazár és a Városmajori Szabadtéri Színpad játszóhelyeit, bizonyítva, hogy nagyszínpadi show-műsoraikra óriási az igény. Előadásaikat kiemelkedő zenei minőség, sodró lendületű koreográfiák, felhőtlen jókedv és a közönségüket is magával ragadó pozitív energia fémjelzi. Az énekes és énektanár Mujahid Zoltán, a Megasztár első szériájának döntőse augusztusban mutatkozott be a zenekar férfi frontembereként.
A Group'n'Swing koncertjein eddig megjelent három nagylemezük (Swing amíg élek; Botrány; Most légy férfi!) anyagán kívül a szvingkorszak legnagyobb slágerei is felcsendülnek. Repertoárjukban minden korosztály megtalálja kedvencét, legyen szó Ray Charles, Michael Bublé, Nathalie Cole vagy Louis Prima slágeréről. Ez alkalommal természetesen elhangzanak a legismertebb karácsonyi slágerek, a Jingle Bells, a Santa Claus Is Coming To Town, a Let It Snow és a White Christmas, de saját szerzemény is terítékre kerül.

Group'n'Swing:

ének: Mihályi Réka, Mujahid Zoltán
harsona, baritonszaxofon, vokál: Almási Attila
szaxofon, vokál: Bakó István
trombita, vokál: Csík Tibor
trombita, szárnykürt, vokál: Bille Gergő
zongora, vokál: Lőrincz Ádám
gitár: Gyalog Zoltán
nagybőgő: Molnár Péter
dobok: Péntek Tibor „Sas”

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!