Program


GÖRÖG NEMZETI EST - ,, Igazi déli hangulat"- MYDROS zenekar koncertje, görög néptáncbemutató

GÖRÖG NEMZETI EST - ,, Igazi déli hangulat"- MYDROS zenekar koncertje, görög néptáncbemutató

A MYDROS görög zenekar koncertje meghívott táncosokkal, görög táncmulatság tánctanítással, büfé görög ételekkel és italokkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 27. péntek, 22:00

A MYDROS zenekar az ország legjobb görög nemzetiségi együttese. Közel 20 éve szólaltatják meg a legszebb görög dalokat és tánczenéket eredeti hangzásban és hangszerekkel koncerteken, táncesteken.

Együttműködő partner: Egri Görög Önkormányzat


MARATONI FOLKHÉTVÉGE

Egyedülálló ötlettel valósult meg 2000-ben az első Maratoni Folkhétvége. Hosszú évekig örülhettek egymásnak a népzene-néptánc rajongók  az ország "leghosszabb" - éjjel - nappal tartó -  programsorozatán.  Pár év kihagyás után ismét meghívjuk a folk-rajongókat Egerbe, ahol a világzene és népzene, néptánc és táncház, népmese és népdal, magyar és más népek zenéje  szórakoztatja a közönséget.

Ajánlatunk


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Ajánló


Művészetek Háza Gödöllő Helyszín: Parkszínpad (szabadtéri színpad) Esemény kezdése: 2024. 05. 05. (vasárnap) 11.00 és 2024.05.12. (vasárnap) 11.00

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!