Program


Görög Ibolya - Mindennapi maceráink

Aktuális előadások



Görög Ibolya, protokoll-nagyasszonya április legvégén Sopronba látogat.A Miniszterelnöki Hivatal egykori protokollfőnöke, ma már ugyan nyugdíjas, de lendületéből mit sem veszítve saját vállalkozást vezet, előadásokat tart.Ezúttal a hétköznapi életünk harmonikus és sikeres megéléséhez ad jó tanácsokat.

Soproni előadásának címe:

Mindennapi maceráink 

 

Ibolya gondolatai az előadásra készülőkhöz:

„Hogy miért ez a cím?Nos azért, mert az élet, ez a falatka hatvan-nyolcvan év nem a győzelemről szól, hanem arról, hogy sikeresen és kedvünkre vegyünk részt benne. Macerás, nagyon macerás dolog másokkal együtt élni! Odafigyelni, segíteni, megszólítani, kérni valamit. De megéri!

A másfél órás előadás nagyon kevés idő, hogy mindent el tudjak mondani, de az alapokat ígérem, gondosan áttekintjük.

A viselkedési szabályok bizony részei a mindennapjainknak. Az életünk sikeressége, a harmónia megteremtése nagyban múlik ezek ismeretén és betartásán. Gyakorlati példákkal mutatom be, hogy hogyan kell feloldani a kínos szituációkat, hogy hogyan lehet rávenni másokat a helyes viselkedésre.”

 

Az előadáson sok-sok a hétköznapi életünket érintő hasznos információra, sok humorra és egy vidám, jó hangulatban eltöltött estére számíthatnak mindazok, ott lesznek Görög Ibolya protokoll tanácsadó soproni előadásán. 

Kapunyitás: 17:30

Előadás kezdete: 18:00

 

Az előadás időtartama: 90 perc

 

Ajánló


A zenés bábjáték egy verseny köré szerveződik, de hogy a trófea megszerzése, vagy egymás szeretete a fontosabb, az csak az…

Milne klasszikusa magával hordozza a varázslatos Százholdas Pagonyt, az erdő csodáit és a sok-sok jól ismert, kedves szereplőt, akiket mind…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!