Program


Giuseppe Verdi: Traviata

Giuseppe Verdi: Traviata

Igazi slágeroperát láthat a közönség az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 17. szombat, 21:00

Giuseppe Verdi egyik leghíresebb műve, a Traviata egy szívszorító történet, melyben a fülledt hangulatú, mámoros párizsi estéket habzsoló Violetta találkozik, majd szerelembe esik a nemes családból származó Alfredóval. A váratlan románc azonban hamar véget ér, mikor Violetta – a férfi apjának kérésére – rossz híre miatt inkább lemond szerelméről, hogy a család becsületén ne essen folt. A megpróbáltatásokkal teli szerelmi történet július 16-án és 17-én látható az Újszegedi Szabadtéri Színpadon, a Liget fáinak ölelésében.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

„A koncert keretét Bach Máté-passiója adja, de Jézus szenvedéstörténete mellett együttérzésünket fejezzük ki más ártatlan áldozatokkal is” – foglalja össze Fischer Iván a Kompasszió (könyörület, részvét) névre keresztelt hangverseny koncepcióját.

Ajánló


Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!