Program


Giuseppe Verdi: Traviata

Giuseppe Verdi: Traviata

Igazi slágeroperát láthat a közönség az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 17. szombat, 21:00

Giuseppe Verdi egyik leghíresebb műve, a Traviata egy szívszorító történet, melyben a fülledt hangulatú, mámoros párizsi estéket habzsoló Violetta találkozik, majd szerelembe esik a nemes családból származó Alfredóval. A váratlan románc azonban hamar véget ér, mikor Violetta – a férfi apjának kérésére – rossz híre miatt inkább lemond szerelméről, hogy a család becsületén ne essen folt. A megpróbáltatásokkal teli szerelmi történet július 16-án és 17-én látható az Újszegedi Szabadtéri Színpadon, a Liget fáinak ölelésében.

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

Ajánló


A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el…

ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!