Program


Gingalló
8

Gingalló

GINGALLÓ
ZENE-BÁB-JÁTÉK
3 éven felülieknek
90 perc egy szünettel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 30. csütörtök, 10:00

Az előadás látványvilágához felhasznált rajzokat a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói készítették.

Ez az előadás nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy a minőségi zene találkozzon a gyermeki fantáziával, és egy olyan bábkoncertélményt ajándékozzon a legkisebbeknek, amelynek dalai és képei sokáig elkísérik őket a legfogékonyabb éveikben. Szalóki Ági csatlakozott a Budapest Bábszínház művészeihez, hogy legkedvesebb slágereit egy mesébe szőjük, és azokat sok-sok bábbal, látványos elemekkel, az ő közreműködésével keltsük életre a bábszínpadon. Az előadást hároméves kortól ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének részt venni egy olyan különleges zenei utazásban, ahol az énekesnővel együtt járhatnak be varázslatos helyszíneket, és elutazhatnak a felhőkön keresztül egészen a tenger mélyéig.

Ellinger Edina rendező

Hiszünk abban, hogy összefogással megadhatjuk a lehetőséget olyan tehetséges gyerekek számára, akiknek nem lenne anyagi hátterük az önkifejezésre. Ezért színházunk adományszervezői minőségben gyűjtést indított az Igazgyöngy Alapítvány részére. Adományával ön is segíteni tudja Magyarország legszegényebb, legkilátástalanabb részein élő óvodások és általános iskolások fejlesztését, alapfokú művészeti oktatását! Ezt megteheti  a Gingalló-előadás online jegyvásárlásakor, vagy bármikor személyesen a jegypénztárunkban.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!