Program


Genius Loci - Padova

Genius Loci - Padova

Ludmann Mihály művészettörténész előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 25. kedd, 18:00

Genius Loci - Padova

Padova művészeti emlékei között a legrégebbi a római amfiteátrum maradványai, amelyben a Scrovegni-kápolna megépült. Különös jelentőségét a Giotto freskók adják. A XIII. században virágzó város legnevezetesebb intézménye az egyeteme volt, amely sok magyar diákot is vonzott. A város határában halt meg Padovai Szent Antal, akinek az emlékét monumentális bazilika őrzi, számos nagyszerű műalkotással. Ezek között kiemelkednek a reneszánsz szobrászat nagy mesterének Donatellónak a szobrai, többek között a dóm előtt álló Gattamelatta lovasszobra. Az Ágostonrendiek templomában pedig Mantegna korai falképe látható, amelynek magyar vonatkozása is van. A vetített képekkel illusztrál előadáson ezekkel a kiemelkedő alkotásokkal ismerkedhetünk meg.

Ajánlatunk


DIÓTÖRŐ Családi balett 2 felvonásban 104 perc egy szünettel

A koncerten hallhatja a közönség a legutóbbi albumok dalait is, és természetesen megszólalnak olyan régi, nagy kedvencek is, amelyektől Koncz Zsuzsa az lett, aki: ünnepelt, rajongott sztár, közvetlen, őszinte előadó.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló…

A 2023. március 18-i Aréna-koncert a tavasz egyik kiemelkedő eseménye, Zorán és közönsége közös ünnepe lesz.

2023. július 14., 15., 16. 21.00 esőnapok: 2023. július 17., 18.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!