Program


GEGMENŐK KABARÉ

GEGMENŐK KABARÉ

Négy férfi, egy este, avagy duma és kabaré minden mennyiségben! A Gegmenők Kabaré műsorában egymást váltják a színpadon a tapasztalt humor rókák, és a fiatal poéntitánok, a humorstaféta kézről kézre jár.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 22. szerda, 19:00

„GEGMENŐK KABARÉ”

Négy férfi, egy este, avagy duma és kabaré minden mennyiségben! A Gegmenők Kabaré műsorában egymást váltják a színpadon a tapasztalt humor rókák, és a fiatal poéntitánok, a humorstaféta kézről kézre jár. Két Karinthy-gyűrűs humorista, három Humorfesztivál győztes fellépő, négy érdekes művész! Figyelem! A Gegmenők Kabaré minden korosztály számára remek szórakozást biztosít. Kortárs kabaré jelenetek, stand up monológok, paródiák, egy ügyetlen bűvész, és Maksa Híradó. A műsor súlyosan károsíthatja a rekeszizmokat, és kezdő kabarénézőknél nevetőizom görcsöket okozhat.

A humoristák a poénváltoztatás jogát fenntartják!

Műsoridő: 2 x 45 perc

Szereplők:
Ürmös Zsolt, Szép Bence, Maksa Zoltán, Éles István

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!