Program


Garami 50 - Születésnapi koncert sztárvendégekkel

Garami 50 - Születésnapi koncert sztárvendégekkel

Idén ünnepli 50. születésnapját Garami Gábor.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 19. péntek, 22:00

Az immár félszáz éves „Garami” igazi multifunkcionális szórakoztató: hosszú évtizedek óta Magyarország egyik kedvelt rádiósa, jelenleg a Sláger FM kötelékében, emellett hetente önálló autós-interjúsorozattal jelentkezik Potyautas címmel a Blikk.hu-n, nem mellesleg pedig sikeres zenész, aki dobosként Garami Funky Stuff című formációjával a 70-es, 80-as, 90-es évek funky, disco és soul slágereit kedvelő közönség egyik nagy kedvence.

A „Garami” fergetegesnek ígérkező koncerten, sztárvendégekkel - zenészekkel, rádiós kollégákkal - ünnepli az első ötvenest. A bulin sorra veszik a dobos/rádiós pályájának legfontosabb dalait, miközben a színpadon olyan zenész és rádiós kollégák jelennek meg, akik így vagy úgy, de meghatározóak voltak Garami életében.

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!